Stationsplein 84, Apeldoorn
info@rijschoolned.nl
06 10 24 98 85
Menu
Sluiten

Rijschool Nederland, dé rijschool van Apeldoorn en omstreken

BIJ ONS STAAT DE LEERLING CENTRAAL


Sinds 2007 is onze rijschool één van de beste rijscholen uit de regio Apeldoorn en omstreken. Door onze jarenlange ervaring krijg je rijles zonder poespas. Samen met een goed opgeleide en gemotiveerde instructeur haal jij zo snel mogelijk jouw rijbewijs. En het liefst in een keer!

Rijschool Nederland hecht veel waarde aan persoonlijke benadering. We hebben geen vaste werkwijze, behalve bij het examen natuurlijk. Jij en jouw manier van leren staan centraal. Daarbij zijn rust, duidelijkheid en humor belangrijk tijdens onze lessen. Je leert tenslotte maar een keer voor je rijbewijs. Het is dus belangrijk dat je het naar je zin hebt en dat je gewoon jezelf kunt zijn. Beleef er plezier aan, dat doen wij ook.

Bekijk onze actuele slagingspercentages en scores op de website van CBR

Flexibele lestijden

Bij Rijschool Nederland krijg je rijles wanneer het jou uitkomt. Wij geven rijles tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en in het weekend. Je rijdt altijd in dezelfde auto, met dezelfde instructeur. Zo wen je aan de auto en kan de instructeur je vorderingen goed bijhouden.

Gratis Proefles

Alle leerlingen beginnen bij ons met een gratis proefles, voordat we starten met de echte rijlessen. Gedurende deze proefles maak je kennis met onze rijinstructeur, rijd je 50 minuten in de auto en krijg je een persoonlijk lesadvies dat past bij jouw niveau.

Handig om te weten

  • Spoedlessen zijn ook mogelijk
  • Gespreid betalen is ook mogelijk
  • Rijlessen in schakelauto of automaat
  • Contact via WhatsApp, op 06 1024 9885
     
HAAL ÓÓK JE RIJBEWIJS! En het liefst in één keer slagen? Ja, ik wil mijn rijbewijs halen!

Jouw rijles auto


Audi A3 1.6 TDI Limousine